If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаше май тема но не мога да я открия от вчера на сам.
Имам малък проблем с перките...просто остават някой път да се въртят и ако не ги чуя и акумулатора заминава и после се сещате какво следва.Тая седмица го направи няколко пъти и ако някой ме насочи релета ли да гледам датчици ли да гледам или какво може да е проблема ще съм много благодарен.
Аз имах подобен проблем с перките, оказаха се окислени букси
Имаше май тема но не мога да я открия от вчера на сам.
Имам малък проблем с перките...просто остават някой път да се въртят и ако не ги чуя и акумулатора заминава и после се сещате какво следва.Тая седмица го направи няколко пъти и ако някой ме насочи релета ли да гледам датчици ли да гледам или какво може да е проблема ще съм много благодарен.
Някое реле ти лепне заради износени контакти. Почисти добре контактите а още по-добре - смени релето (релетата). Те (релетата за първа и втора степен) се намират в блока с релета и предпазители в предната част на левия преден калник. R6 и R7 се намират от лявата страна на блока - едно под друго.
Подлакътника сваля ли се без цялата конзола?
Някой свалял ли го е, че мисля да го претапицирам, че му падна май някакво покритие отгоре и потъмнява веднага щом го почистя и излгежда сякаш е супер мръсно.
Cъжалявам че не открих подходящите теми и ще задам няколко въпроса тук
1 Как да разпозная след сваляне на капака на клапаните кои са всмукателните и кои изпускателните Свалил съм капака и мисля да измеря хлабините а при нужда и да подменя пулове
2 Някаква тънкост при развиване на болта държащ масленият филтър и стойката към двигателя Ключът е глух 27 но е доста стегнат и изплюва Все още не съм прецакал гайката но не се развива пущината
Cъжалявам че не открих подходящите теми и ще задам няколко въпроса тук
1 Как да разпозная след сваляне на капака на клапаните кои са всмукателните и кои изпускателните Свалил съм капака и мисля да измеря хлабините а при нужда и да подменя пулове
2 Някаква тънкост при развиване на болта държащ масленият филтър и стойката към двигателя Ключът е глух 27 но е доста стегнат и изплюва Все още не съм прецакал гайката но не се развива пущината
За филтъра си направих труда да напиша тема, макар че кой ли ти ги признава, виж я, подробно съм описал как става.
Точно защото има добри теми се наемам да си ремонтирам колата сам докъдето ми стигат възможностите без да съм сервиз Прочетох я но глухото 27 не се развива Днес ще търся друг глух ключ въпреки че този който имам ми прилича на добър Вчера доста се мъчих но неможах да го развия и затова питам за някоя тънкост примерно да навия втора такава гайка за да стане по голяма площа на захващане на ключа че гайката която е за развиване е доста тънка По този въпрос мисля че все някак ще я развия По важният въпрос беше без да свалям глава как да разпозная кои са всмукателните и кои изпускателни клапани Ако някой е отварял или чел някъде моля да сподели
Гледах и всмукателни и изпускателни но трудна работа да се прецени по тях А за това ключа да не достига за малко наистина е вероятно защото като натегна да отвивам и ключа криви Ще я видя тази работа след малко
Гледах и всмукателни и изпускателни но трудна работа да се прецени по тях А за това ключа да не достига за малко наистина е вероятно защото като натегна да отвивам и ключа криви Ще я видя тази работа след малко
Смукателни от към ангренажа изпускателни откъм разширителният съд на антифриза Това го разгадах вече Предполагам колега ZaRoo че пишеш за мотор различен от дизеловия Поръчах 6 бр пулове но чак в понеделник ще събирам Дотогава имам време да се боря с пустата глуха гайка 27 че и днес не успях
Comment